Grønt nummer for kundeservice:

800 35 025
E-post: kundeservice@lifescan.no
Kontortid: Man–fre 08.00–17.00

Grønt nummer for teknisk støtte:

800 35 025
E-post: : kundeservice@lifescan.no
Kontortid: Man–fre 08.00–17.00

Her ved LifeScan står erfarne og forståelsesfulle representanter fra vår kundeservice til tjeneste fra mandag til fredag 08.00 til 17.00, klare til å besvare din samtale. Målet vårt er å gi kundene våre en hyggelig, nøyaktig og rask tjeneste. Vi streber kontinuerlig etter å forbedre ferdighetene våre, for å sikre at vi kan løse kundens problemer.

I et forsøk på å gi kvalitetsprodukter og dedikert kundeservice i Norge, tilbyr LifeScan:

Fagpersoner på telefonen

Ring 800 35 025 for å snakke med noen i vårt dedikerte kundetjenesteteam. Vi har som mål å gi sinnsro og hjelp til kundene våre med spørsmål om OneTouch®-produkter. For å sikre en rask og pålitelig tjeneste, prøver vi å besvare samtaler i løpet av tre ringesignaler. Du kan også kontakte oss via e-post på kundeservice@lifescan.no
Vi kan hjelpe deg med en rekke problemer, deriblant:

Hjelp med å fastslå hvilken måler som passer for deg

Vi kan gå gjennom tingene du bør vurdere når du velger en ny måler, og hjelpe deg med å ta riktig valg.

Veiledning innen bruk av OneTouch®-produkter

Vi kan veilede deg om bruk av OneTouch®-produkter og besvare spesifikke spørsmål om eventuelle problemer med bruk av måleren, OneTouch® programvare for diabeteskontroll eller blodprøvetakeren.

Raske erstatninger

Vi forstår hvor viktig det er for deg å ha et blodsukkersystem som fungerer nøyaktig. Etter å ha forsøkt å løse eventuelle problemer over telefonen, vil vi levere diverse artikler eller skifte ut måleren raskt ved behov.

Teknisk støtte innen databehandling

LifeScan har spesialister innen programvarestøtte for å hjelpe deg med dine databehandlingsbehov. Du kan få gratis støtte for OneTouch® programvare for diabeteskontroll fra mandag til fredag mellom 08.00–117.00 ved å ringe LifeScan kundeservice på grønt nummer 800 35 025. Du kan også sende en e-post til: kundeservice@lifescan.no.