Agata Alberto Ariane eve Marco Samer Sophia

Møt vårt team

Jeg liker meg her hos LifeScan, det forventes ikke at jeg skal være en maskin. Jeg kan prate med kunden mens jeg forsøker å hjelpe dem med deres problem. Det er ikke bare å lese fra et ferdig manuskript. Jeg føler at jeg blir respektert av mine kollegaer og at vi har fleksibilitet nok til at jeg får løse problemene på min måte. Hele teamet har mye kunnskap og erfaring, som vi alle kan dra nytte av. Jeg vet at det ikke er mange spørsmål vi kan svare på.

Jeg liker atmosfæren på kontoret. Alle på teamet er vennlige og vi støtter hverandre og kundene våre Noen kunder kan være ganske oppbrakte når de ringer til oss. Jeg vet at jeg kan få roet dem ned og hjelpe dem med problemet deres. Det viktigste er at du hører godt etter hva kunden sier til deg. Noen ganger er det å høre etter og gi dem trygghet alt de egentlig behøver. Det er for å gi kunden trygghet vi er her.

Agata D

Agata D. Har arbeidete hos LifeScan kundeservice for nesten et år. Hun jobber med det Engelske og Irske markedet.

Jeg elsker denne jobben. Jeg har jobbet med kundeservice i 15 år og atmosfæren her er helt annerledes enn alle de steder jeg har jobbet før. Dette er et veldig internasjonalt team, jeg snakker for eksempel 4 ulike språk, og jeg bruker dem hver eneste dag. Teamet jobber virkelig tett og godt sammen. Lederne våre støtter oss, og er der for oss slik at vi kan gi best mulig hjelp til kunden.

Opplæringen er veldig omfattende. Den gir deg trygghet, og den tryggheten ønsker vi å formidle til våre kunder. Jeg liker at jeg kan gi kunden mitt navn og si til dem at de kan spørre etter meg hvis de har behov for å ringe tilbake. Det er ganske viktig, fordi vi behandler saker som har med menneskers helse å gjøre: De ringer fordi de har et problem, og jeg kan med stor trygghet si: ”Bare ta det rolig, jeg skal løse dette for deg, la oss nå rolig gå gjennom dette sammen.

Alberto B

Alberto B. har arbetat på LifeScan OneTouch® kundservice i sex månader, men har varit i kundservicebranschen i 15 år. Han arbetar med de spanska och italienska marknaderna.

Det beste med jobben min er at jeg er i kontakt med mennesker. Både kundene som ringer inn og de jeg jobber sammen med. Det Franske teamet mottar ca 800 samtaler hver eneste dag, så vi har det travelt. Vi får henvendelser fra Belgia, Sveits og den Fransktalende delen av Karibia it tillegg til samtaler fra Frankrike. Derfor er det mange ulike prosedyrer vi skal kunne. Vi har fokus på kvaliteten på samtalene og ikke kvantiteten. Det gjør oss i stand til å bruke den tiden vi behøver for å løse kundens problem.

Mange foreldre som har barn med diabetes ringer til oss og kan være ganske stresset når det er noe de ikke forstår. Noen ganger kan det være ganske vanskelig å løse problemet, og du må være fleksibel i din tilnærmig samtidig som du skal forklare en prosedyre. Du behøver tålmodighet og forståelse for å komme i mål noen ganger.

Når du snakker med kunden må du høre veldig godt etter og alltid holde roen. En av mine kollegaer fikk en telefon fra en elder kunde som hun forstod ikke hadde det bra. Hun fant ut at kunden hadde tatt for mye insulin. Kunden fortalte oss hvor hun bodde, i en liten by i Frankrike. Mens min kollega fortsatte å snakke med kunden fant jeg nummeret til ambulansetjenesten i nærheten. Vi snakket med kunden på telefonen helt til vi hørte at ambulansen var på døren til kunden. Det gir en god følelse å vite at du har hjulpet noen i en slik situasjon.

Ariane L

Ariane L har arbeidet for LifeScan Kundeservice i 6 måneder og jobber mot det Franske markedet.